Op vrijdagmiddag 18 januari, tijdens Eurosonic/Noorderslag, gaan in de diverse Q-link-bussen in Groningen weer artiesten namens Grunnsonic de bus in om op te treden voor de reizigers. Dat gebeurt onder de noemer Bus Sessions.

Het programma voor deze zesde editie is rond. Audio Adam, Revo, Waiting For The Sun, The Mudd, Martijn van der Zande, The First Wolf en Small Town Bandits maken hun opwachting, ieder in een buslijn. Het entreebewijs voor de akoestische optredens is het buskaartje, want alles vindt plaats in de rijdende bus.

De artiesten die in de bus optreden zijn ook nog op een ander moment die week te zien bij een door Grunnsonic georganiseerd optreden. Het hele programma van de Bus Sessions is online te vinden op bussessions.nl.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *