Buspassagiers waren vrijdagmiddag weer blij verrast toen ze tijdens hun busrit naar de stad of naar huis voorzien werden van live muziek in de bus. Het was weer tijd voor de jaarlijkse Bus Sessions, een samenwerking tussen het OV-bureau en Grunnsonic tijdens het weekend van Eurosonic Noorderslag.

Muzikale acts van Grunnsonic die ook op Eurosonic Noorderslag spelen gaan met een rit van de Q-link-lijnen mee om hun muziek aan een breed publiek ten gehore te brengen.

De aftrap werd rond half drie gegeven in de kiosk op het busstation in de stad door Oes. Vervolgens gingen de acts hun bussen in om de busreizigers te verblijden met hun muziek. Ook op het Hoofdstation bleven de wachtende reizigers niet zonder muziek. In de kiosk speelde steeds een act.

Muziek van Oes #Qlink #bussesions #Smullers

Een foto die is geplaatst door Roy Tammens (@roytammens) op

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *