lijn15-plutolaan

Naast extra treinen zullen er tijdens Delfsail ook extra bussen naar de havenplaats rijden.

De extra bussen worden ingezet op de lijnen 119 (Winschoten – Delfzijl) en 140 (Groningen – Delfzijl). Lijn 119 rijdt tijdens Delfsail minimaal één keer per uur, lijn 140 minimaal twee keer per uur. Op woensdag, donderdag en vrijdag vertrekt de laatste bus van lijn 140 uit Delfzijl om 0:28 uur, op zaterdag om 1:28 uur en op zondag om 22:58 uur. Bij lijn 119 vertrekken de laatste bussen op woensdag, donderdag en vrijdag uit Delfzijl om 0:06 uur, op zaterdag om 1:06 uur en op zondag om 22:58 uur.

De vertrektijden van zowel de reguliere als extra ritten zijn gezamenlijk op te vragen via de website van Qbuzz (www.qbuzz.nl/gd).

[mappress mapid=”84″]

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *