De komende weken zorgt groot onderhoud aan de A28 ervoor dat P+R Haren en de bushalte bij de Van Ketwich Verschuurbrug op verschillende momenten buiten gebruik zijn.

De afgelopen weken wordt er al gewerkt aan de snelweg en was P+R Haren al eens gesloten. Dat zal nog driemaal gebeuren, zowel vanavond als volgende week twee keer. Daarbij blijft de P+R van woensdag 23 augustus 6:00 uur tot en met vrijdag 25 augustus 8:00 uur gesloten. De bussen zullen er dan ook niet stoppen. Op de momenten dat P+R Haren volledig gesloten is rijden de ritten van lijn 5 die normaal tot P+R Haren rijden naar P+R Hoogkerk. De ritten naar Annen rijden wel als normaal maar stoppen dan niet bij Haren.

Van vandaag 18:00 uur tot en met 26 augustus 12:00 uur stoppen alle bussen in zuidelijke richting aan de dorpszijde van P+R Haren door de werkzaamheden.

Dan is er nog de bushalte bij de Van Ketwich Verschuurbrug die van 19 augustus 22:00 uur tot en met 23 augustus 6:00 uur buiten gebruik is. De bussen rijden rechtstreeks door over de A28. Reizen naar dit gebied kan met lijn 8, in- en uitstappen bij de halte Van Ketwich Verschuurlaan of lijn 2, in- en uitstappen bij eindpunt Maartenshof.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *