Op deze pagina vindt u per lijn de vermoedelijke stremming tijdens de 4 Mijl van Groningen. In grote lijnen zullen de vervallen haltes overeenkomen, maar omdat bij OV Nieuws uit Groningen niet alle routes beschikbaar zijn, zijn wij niet aansprakelijk voor eventuele onjuistheden en het missen van bussen en/of aansluitingen. Wij raden u aan om op 11 oktober op uw halte te kijken om te kijken of uw lijn daadwerkelijk vervallen is. U kunt op de halte dan ook de dichtstbijzijnde bushalte waar wel een bus komt vinden of een eventuele andere reismogelijkheid. De gegevens hieronder dienen slechts ter indicatie.

Let op: niet genoemde lijnen rijden niet of hebben geen gestremde haltes.

Lijn 1
Vervallen haltes: Ebbingestraat, Turfsingel/Stadsschouwburg, Gelkingestraat, Zuiderdiep, Hereplein, Vondellaan/Van Iddekingeweg, P C Hooftlaan, V K Verschuurlaan/Van Lenneplaan (laatste alleen richting Centraal Station).

Lijn 3
Vervallen haltes: Van Doeverenplein (alleen richting Centraal Station), Ant. Deusinglaan/UMCG, Grote Markt, Turfsingel/Stadsschouwburg, Gelkingestraat, Zuiderdiep, Hereplein.

Lijn 5
Vervallen haltes: Nassaulaan/Koninginnelaan, Oranjesingel/Kerklaan, Grote Kruisstraat/Nieuwe Kijk in ‘t Jatstraat, Nieuwe Kerkhof, Nieuwe Ebbingestraat/Korenstraat, Spilsluizen/Nieuwe Ebbingestraat, Ebbingestraat, Turfsingel/Stadsschouwburg, Gelkingestraat, Zuiderdiep, Zuiderdiep/Schoolholm, Emmaplein, d’ Oosterpoort, De Brink, Meeuwerderweg/Palmslag, Meeuwerderweg/Jacobstraat, Meeuwerderweg/Frederikstraat, Meeuwerderweg/Duikerstraat, Meeuwerderweg/Dijkstraat, Meeuwerderweg/Esperantostraat, Kempkensberg.

Lijn 6
Vervallen haltes: Van Doeverenplein (alleen richting Centraal Station), Ant. Deusinglaan/UMCG, Grote Markt, Turfsingel/Stadsschouwburg, Gelkingestraat, Zuiderdiep, Hereplein.

Lijn 8
Vervallen haltes: Aweg/Hoendiepskade, Aweg/Herman Colleniusstraat, Hereplein, Zuiderdiep, Gelkingestraat, Ebbingestraat, Turfsingel/Stadsschouwburg, Ant. Deusinglaan/UMCG, Oostersingel/Walstraat, Oostersingel.

Lijn 11
Vervallen haltes: Ebbingestraat, Gelkingestraat,Turfsingel/Stadsschouwburg, Zuiderdiep, Hereplein.

Lijn 20
Vervallen haltes: d’ Oosterpoort, De Brink, Griffeweg/Europaweg, Europaweg/Sontweg.

Lijn 33, 35 en 39
Vervallen haltes: Aweg/Hoendiepskade, Aweg/Herman Colleniusstraat

Lijn 51 en 54
Vervallen haltes: Raadhuisplein, Botanicuslaan, Dilgtweg, Be Quick Stadion, Esserweg, Quintuslaan, Hilghepad, Van Ketwich Verschuurlaan, Van Iddekingeweg, Thomsonstraat, Weg der Verenigde Naties, Vechtstraat.

Let op: op lijn 51 en 54 worden grote vertragingen en drukte verwacht! Neem zo mogelijk een andere lijn!

Lijn 52
Vervallen haltes: Ebbingestraat, Gelkingestraat,Oosterstraat, Zuiderdiep, Hereplein, Vondellaan/Van Iddekingeweg, P CHooftlaan, V K Verschuurlaan/Van Lenneplaan, Van Ketwich Verschuurbrug (laatste alleen richtingCentraal Station).

Lijn 61
Vervallen haltes: Ebbingestraat, Gelkingestraat,Oosterstraat, Zuiderdiep, Hereplein.

Lijn 73
Vervallen haltes: ‘d Oosterpoort, Griffeweg/Sontweg, Sontweg/Europaweg, Sontweg/Molenpark, Sontweg/Brandweer, Bornholmstraat/Kopenhagenstraat, Bornholmstraat/Stockholmstraat.

Lijn 78 en 140
Vervallen haltes: ‘d Oosterpoort, De Brink, Griffeweg/Sontweg.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *