De 4 Mijl van Groningen is vandaag goed verlopen, ook op belangrijke logistieke deel met de pendelbussen- en treinen. Dit jaar waren er meer bussen gratis en extra stops.

Qliner 300 en 309 stopten extra bij P+R Haren om de 4 Mijl te bedienen en de Q-links 3, 4 en 5 waren na de 4 Mijl gratis voor deelnemers. Uiteraard waren de pendelbussen ook weer van de partij, 22 stuks dit jaar. Zij waren dit jaar behoorlijk bezet.

In de treinen liep alles op rolletjes. De treinen waren tussen 11 en 18 uur gratis voor deelnemers en de Intercity’s stopten toen extra in Haren. De NS waren op het station aanwezig met een aanmoedigingsteam. De treinen zijn goed gebruikt.

Natuurlijk is het niet alleen volledige drukte voor Qbuzz en het OV-bureau. Beide bedrijven deden met teams mee aan de bedrijvenloop van de 4 Mijl.

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *