Op zondag 8 oktober vindt traditioneel de 4 Mijl van Haren naar Groningen plaats. Voor deelnemers aan dit hardloopevenement rijden er weer veel gratis en extra bussen.

Zoals ieder jaar rijden er pendeldiensten. Deze vertrekken tussen 10:00 en 14:15 uur vanaf de Martiniplaza, Bornholmstraat en het Hoofdstation. Eerst rijden deze naar Haren, na 12:15 uur naar het einde van de Helperzoom bij de Goeman Borgesiuslaan. Na de finish rijden de bussen vanaf de Aweg tot en met 18:00 uur terug naar Haren (P+R en centrum), Martiniplaza en Bornholmstraat.

Nieuw dit jaar is dat de Q-link-lijnen 3, 4 en 5 gratis zijn tussen 14:00 en 18:00 uur vanaf het Hoofdstation naar de P+R’s Kardinge, Meerstad, Hoogkerk en Haren voor deelnemers van de 4 Mijl. Daarnaast stoppen de Qliners 300 en 309 richting Groningen tot en met 14:00 uur ook extra bij P+R Haren.

Tenslotte is, net als ieder jaar, de trein tussen Groningen en Haren tussen 11:00 en 18:00 uur gratis voor deelnemers. De Intercity’s stoppen extra in Haren, waardoor er ieder kwartier een trein rijdt.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *