4_Mijl_van_Groningen_2006

Dit jaar werkt Qbuzz weer samen met organisator Golazo Noord-Nederland rond het vervoer van de deelnemers van de 4 Mijl van Groningen.

Deelnemers worden vanaf parkeerterreinen aan de Sontweg (Ikea), Bornholmstraat (onder ringweg tegenover Bauhaus) en Gasunie (met bushalte voor ingang Martiniplaza) naar Haren gebracht. Tussen 10:00 en 12:15 uur rijden de bussen naar het startgebied in Haren, tussen 12:15 en 14:15 uur naar het einde van de Helperzoom. De halte in het startgebied is afhankelijk van het startnummer. Op vertoon hiervan is het pendelvervoer ook gratis.

De NS zetten ieder uur twee in plaats van één Sprinter tussen Groningen en Zwolle in. Het treinvervoer tussen Groningen en Haren is gratis op vertoon van het startnummer.

Na de finish kunnen deelnemers tussen 14:30 en 18:00 uur vanaf de Aweg terug met de bus naar Martiniplaza, Sontweg, Bornholmstraat en Haren. Die laatste bus rijdt via het Transferium langs de A28 naar het dorpscentrum van Haren.

Bezoekers en reguliere busreizigers kunnen met de normale buslijnen reizen maar dienen rekening te houden met flinke omleidingen waardoor onder meer de Hereweg, Zuiderdiep en Grote Markt niet worden aangedaan. Dat geldt ook voor de Rijksstraatweg in Haren tot en met de Emmalaan.

[mappress mapid=”22″]

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *