De dienstregeling bij de bussen loopt alweer twee maanden. Zoals ieder jaar loopt vervoerder Qbuzz, mede op aangeven van reizigers, tegen zaken aan die beter aangepast kunnen worden. Dat wordt dan gedaan in een reparatiemoment in februari of maart.

Dit jaar worden deze reparaties per 4 maart doorgevoerd. Daarbij wordt er vooral flink aangepast op de Q-link tussen Emmen en Klazienaveen. Lijnnummer 12 wordt voortaan uitsluitend nog gebruikt voor het routedeel Emmen – Klazienaveen. De spitsritten uit Borger en Nieuw Schoonebeek krijgen weer eigen lijnnummers, respectievelijk 112 en 126.

Ook op een aantal andere lijnen, zoals Q-link 5 en streeklijn 22 in Drenthe zijn wijzigingen. Om alles te lezen, kijk op de pagina ‘Dienstregeling 2018 Bus – supplement 1‘.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *