Een buschauffeur heeft dinsdag op het station in Hoogeveen een bloedneus opgelopen tijdens zijn werk, nadat hij werd geslagen in het gezicht door een boze passagier.

Aanleiding was een meningsverschil over het stopknopje. Eerder op de rit was er op de knop gedrukt. Toen de chauffeur bij de eerstvolgende halte stopte, stapte niemand uit. De chauffeur reed toen door. Op het station kwam de boze passagier naar de chauffeur. Hij gaf aan dat hij er bij de vorige halte uit had gewild en sloeg hem de bloedneus. Vervolgens stapte de reiziger uit. De chauffeur moest zich daarna onder behandeling van een dokter stellen en de volgende rit over laten nemen door een collega.

Qbuzz heeft aangifte gedaan bij de politie. Er zijn camerabeelden gemaakt tijdens het incident. Deze worden bestudeerd. Het slachtoffer maakt het naar omstandigheden goed.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *