Een waterlek aan de Middelberterweg in Middelbert zorgt er al de hele dag voor dat er geen bussen door Middelbert en Engelbert kunnen rijden. Q-link 5 rijdt daarom via een omleidingsroute.

Vanochtend voor 6:00 uur ontdekten buurtbewoners het lek. Na enig rondbellen kwamen de brandweer en monteurs van Waterbedrijf Groningen ter plaatse. De monteurs moesten veel water wegpompen en een groot gat in het wegdek graven om het lek te bereiken.

Het lek is gevonden en wordt gedicht, maar er is veel schade. Zo is nog niet duidelijk of er zand onder het asfalt is weggespoeld. Ook zal het even duren voordat het grote gat in het asfalt dicht is. Zolang de weg dicht is, zullen de lijnbussen omrijden via de Hoofdweg langs Meerstad. In- en uitstappen kan tijdelijk bij het Grunostrand.

[mappress mapid=”160″]

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *