Door wegwerkzaamheden aan de N353 tussen Frederiksoord en Wapserveen kunnen er tijdelijk geen bussen op de lijnen 35 en 48 van de route gebruikmaken. Tussen Frederiksoord en Steenwijk kan worden gereisd met lijn 13.

Lijn 48 rijdt éénmaal per dag van Frederiksoord via Havelte naar Steenwijk. Deze rit sluit aan op een rit van lijn 35 die vanuit Beilen komt.  De route van de rit van lijn 48 is ook aangepast. Gedurende de stremming rijdt lijn 48 direct vanuit Frederiksoord door naar Steenwijk station. Pas daarna wordt op en neer gereden naar Havelte. Hierdoor vervallen de haltes Hunebeddenweg, van Helomaweg 7 en Ruiterweg. Daarnaast wijzigen de vertrektijden. Reizigers vanuit Frederiksoord (en verder gelegen dorpen die de voorgaande rit van lijn 35 aan doet) zijn een aantal minuten eerder op het station in Steenwijk. Reizigers uit Havelte worden echter een aantal minuten later opgehaald en zijn dus ook later in Steenwijk.

De tijdelijke routewijzigingen duren zolang er aan de weg gewerkt wordt. Naar verwachting zijn deze werkzaamheden klaar na 17 mei.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *