Zondag is het Bevrijdingsdag en in het kader daarvan wordt in het Stadspark in Groningen weer het jaarlijkse Bevrijdingsfestival voor de provincie Groningen georganiseerd. Er worden duizenden bezoekers verwacht. Qbuzz zet tussen het station en de Parkweg extra bussen in. Deze bussen rijden tussen twee uur ‘s middags en een uur ‘s nachts.

Ook op de lijnen 304 en 314 tussen Groningen en Drachten rijden extra bussen tussen genoemde tijdstippen. Lijn 304 rijdt op deze Bevrijdingsdag twee keer per uur, lijn 314 één keer per uur. Lijn 304 stopt eveneens bij de haltes Verzetstrijderslaan en Kamerlingh Onnesstraat, waar ook uitgestapt kan worden voor het Bevrijdingsfestival zonder via het station te hoeven reizen. De dienstregeling van de extra bussen is te vinden op www.qbuzz.nl/gd.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *