Op 5 mei vindt het jaarlijkse Bevrijdingsfestival Groningen weer plaats in het Stadspark van Groningen. Er worden weer veel bezoekers verwacht. Qbuzz zet daarom in opdracht van het OV-bureau Groningen Drenthe pendelbussen in.

De pendelbussen rijden vanaf het Centraal Station naar de bushalte aan de Parkweg. Vanaf deze halte is het slechts enkele tientallen meters lopen naar de ingang van het festivalterrein. Er worden eveneens extra bussen ingezet op lijn 304 (Groningen – Drachten v.v.), welke ook bij de halte aan de Parkweg stopt. Tot en met middernacht rijdt er ieder half uur een bus op deze verbinding.

De reguliere lijnen die het festivalterrein aandoen zijn 6 (halte Concourslaan of Parkweg), 81, 82, 85, 86, 89 (halte Concourslaan, Parkweg of Martini Plaza), 133, 304, 306, 316, 317 (halte Parkweg) en 604 (halte Concourslaan of Parkweg). Alle bussen rijden op 5 mei volgens de kleine vakantiedienstregeling maandag t/m vrijdag.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *