Vakbond FNV wil landelijk de busstakingen doorzetten. Als het aan de bond ligt wordt er in het weekend en volgende week buiten de spits nog steeds niet gereden. De chauffeurs in Groningen en Drenthe denken daar echter anders over.

Kaderleden van FNV in Groningen en Drenthe hebben opgeroepen onder hun collega’s om dit weekend gewoon te gaan rijden. Ze willen zich aansluiten bij de collega’s die zijn aangesloten bij de CNV. Zij gaan na morgen wel weer rijden.

Daarmee is het afwachten wat er gaat gebeuren. Het lijkt erop dat de meeste chauffeurs hier gehoor aan geven, en dit weekend gaan rijden. Dat zou betekenen dat niet alleen het vervoer in Assen, maar ook van- en naar Assen volledig kan gaan rijden tijdens de TT.

Overigens neemt de vastberadenheid onder chauffeurs wel toe. Het is dan ook niet uitgesloten dat er meer en eventueel andere acties zullen volgen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *