Nieuwe bushaltes Leek in gebruik genomen/ 1 minuut leestijd

De nieuwe bushaltes rond de N372 en P+R in Leek zijn de afgelopen dagen in gebruik genomen.

Langs de N372 zijn asfalteringswerkzaamheden uitgevoerd en werden de bushaltes aangepast. Zij zijn deze week in gebruik genomen. Bij de P+R wordt nog druk gewerkt, maar bussen kunnen hier al wel stoppen. De parkeerplaats is nog niet af en wordt naar verwachting voltooid in november.

In Leek wordt gewerkt aan maatregelen om het busvervoer te versnellen. Naast het werk aan de P+R bij de A7 en de N372 is er gewerkt aan de Auwemalaan en wordt er een busbaan bij de wijk Oostindie aangelegd. Die moet in november klaar zijn.

One Comment on “Nieuwe bushaltes Leek in gebruik genomen/ 1 minuut leestijd

  1. Alle lof voor hernieuwde busverbindingen Leek-Groningen v.v.
    Toch wil ik één herstelpunt onder de aandacht brengen: de fietsenrekken zijn verwijderd bij de bus
    halte Nienoordsrand, richting Leek. Dit is een druk bezochte plek voor scholieren uit de wijk en uit Tolbert, Midwolde, Lettelbert. Tot nog toe staan de fietsen tegen de bonen geslingerd, of liggen bij een beetje wind in het sompige gras. Tot nog toe zijn de fietsenrekken niet teruggeplaatst!!!!!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *