Qbuzz ontvangt hardloopsters die pendelbus stopten

Qbuzz heeft dinsdag de twee dames die ingrepen toen het mis dreigde te gaan in een pendelbus anderhalve week geleden ontvangen op de stalling.

De chauffeur van de pendelbus tijdens hardloopevenement The Green Trail werd op die vrijdagavond plotseling onwel. De twee dames, Aniek en Janine, bedachten zich geen moment en snelden zich naar de bestuurderscabine. Met handen en voeten wisten de bus tot stilstand te brengen aan het Hoendiep.

Op de stalling van Qbuzz in Groningen kregen de dames een speciale medaille, een bos bloemen en cadeaubonnen. Daarnaast mochten ze nog even, nu in alle rust, kijken in de cabine van een bus en kregen ze uitleg over het besturen van een bus.

Vorige week werd 1 van onze chauffeurs onwel in de pendelbus voor hardloopwedstrijd The Green Trail. Dit werd gelukkig…

Gepostet von Qbuzz Groningen Drenthe am Mittwoch, 12. Juni 2019
Gerelateerde berichten

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *