Vrijdag houdt de Rijksuniversiteit Groningen een open dag voor potentiële studenten op haar locaties in de stad. Naar de Zernike Campus en tussen de locaties rijden extra bussen.

Q-link 1 rijdt extra tussen het Hoofdstation en de Zernike Campus. Daardoor rijdt er op de drukste momenten ieder kwartier een bus. Reizen tussen Hoofdstation en campus kan ook met de rechtstreekse lijn 15.

Tussen de belangrijkste locaties van de RUG rijdt de speciale lijn 11. Deze rijdt een rondje vanaf de campus via het Heymansgebouw aan de Grote Kruisstraat, het Kwinkenplein (in de binnenstad vlakbij de Grote Markt) en UMCG Noord terug naar de campus. De lijn rijdt iedere tien minuten tussen 9:25 en 18:20 uur.

Alle vertrektijden zijn op te vragen via de website van Qbuzz.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *