Op zaterdag 29 oktober vindt er een open dag op diverse locaties van de Rijksuniversiteit Groningen plaats. Er rijden daarom extra bussen.

Q-link 1 rijdt extra vaak tussen 9:00 en 17:30 uur. Tussen enkele locaties van de RUG rijdt de speciale pendellijn 801. Deze bus rijdt een rondje vanaf de Zernike Campus, via de Diepenring en UMCG Noord terug naar de campus. Lijn 801 stopt onderweg bij het Heymansgebouw aan de Grote Kruisstraat, aan de Spilsluizen (bij de Tweede Drift) voor de locaties in de binnenstad en bij UMCG Noord voor de RUG-locaties van het ziekenhuis. De bus rijdt globaal tussen 9:00 en 18:00 uur, eens per 20 minuten.

De reguliere vervoersbewijzen en tarieven gelden ook in de extra bussen. Alle vertrektijden zijn verwerkt in de reisplanners.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *