Werkzaamheden aan het nieuwe treinopstelpunt De Vork bij Haren zorgen ervoor dat er komend weekend geen treinen kunnen rijden van Groningen naar Assen, Weener en Veendam.

Er wordt gewerkt aan voorbereidingen voor de aanleg van een extra spoor naar De Vork. Daardoor rijden er op zaterdag geen treinen tussen Groningen en Assen en op zondag ook niet tussen Groningen en Veendam en Groningen en Weener.

Er rijden bussen tijdens de werkzaamheden. Dit gaat om stop- en snelbussen tussen Groningen en Assen en stopbussen op de trajecten van en naar Veendam en Weener. Daarnaast rijden er snelbussen tussen Groningen en Winschoten. De NS-bussen tussen Groningen en Assen stoppen in Haren bij de P+R aan de A28, waarbij er een pendelbusje rijdt tussen P+R en treinstation.

De extra reistijd bedraagt, afhankelijk van de route, zo’n drie kwartier.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *