Het hoger onderwijs mag vanaf maandag de deuren weer openen. Studenten kunnen één dag per week fysiek hun studie volgen.

Voor het busvervoer betekent dit nog geen wijzigingen. Dat betekent dat studentenlijn 15 nog niet zal rijden. De bussen rijden verder volgens de kleine vakantiedienstregeling.

In eerdere periodes waarin fysiek hoger onderwijs werd gegeven reed lijn 15 wel, al dan niet met een beperkte dienstregeling. Nu zijn studenten aangewezen op andere lijnen. Tussen het station kan nu bijvoorbeeld worden gereisd met de lijnen 1 en 9.

Jouke de Vries, voorzitter van het college van bestuur van de Rijksuniversiteit, beklaagde zich eerder deze week in de Ukrant over het voornemen om de dienst van lijn 15 nog niet op te starten. Hij gaf aan dat er overleg werd gevoerd met het OV-bureau over de situatie.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *