Ondanks de weersomstandigheden rijdt het openbaar vervoer in Groningen en Drenthe nog redelijk goed door. Alleen tussen Beilen en Hoogeveen heeft treinverkeer momenteel last van een auto die op het spoor is gestrand. Een bergingsbedrijf is volgens ProRail onderweg. Daarnaast rijden er tussen Groningen en Assen vandaag minder Sprinters.

Op de weg gaat het vooralsnog goed. De bussen rijden, soms met ietwat vertraging. Het is vrij druk. Qbuzz adviseert reizigers op tijd naar huis te gaan vanmiddag, vanwege de voorspelde sneeuwval vanaf een uur of 3. Collega-vervoerder Keolis, verantwoordelijk voor een aantal lijnen in het zuiden van Drenthe, geeft aan niet meer te kunnen garanderen iedereen vandaag thuis te kunnen brengen per bus.

Op deze website en via onze Twitterpagina (@ovnieuwsgd) houden wij de actuele situatie bij. Wanneer de situatie verandert, starten we een liveblog. Het advies is en blijft om vlak voor vertrek de reis te plannen via de online reisplanners, mits bereikbaar door de drukte.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *