ProRail en NS hebben besloten om ook morgen, maandag, met een aangepaste dienstregeling te rijden. Dat gebeurt vanwege de weersvoorspellingen waarbij vooral maandagmiddag- en avond weer sprake is van sneeuwval en mogelijke overlast.

De aangepaste dienstregeling betekent dat de Sprinters die uitsluitend tussen Groningen en Assen rijden (de extra Sprinters die sinds enkele maanden rijden) komen te vervallen. De Sprinters tussen Groningen en Zwolle en Intercity’s rijden wel als normaal tussen de beide steden.

Elders in het land komen er meer treinverbindingen te vervallen. NS verwerkt de dienstregeling momenteel in haar reisplanner en adviseert vlak voor vertrek voor de zekerheid de reis te plannen via deze planner.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *