Man (20) overlijdt na aanrijding met Intercity in Glimmen/ 1 minuut leestijd

Een 20-jarige man uit de gemeente Midden-Groningen is zondagavond overleden nadat hij in zijn auto in botsing kwam met een Intercitytrein. Dat gebeurde op een spoorwegovergang bij de Parallelweg in Glimmen.

Het treinverkeer tussen Groningen en Assen is direct stil komen te liggen. Politie, brandweer, ambulance en een traumahelikopter kwamen ter plaatse. De politie meldde dat de man ter plaatse is gereanimeerd, maar dat mocht niet meer baten..

Een andreaskruis van de spoorwegovergang is fors beschadigd geraakt. Een bumper van de auto is aan de voorkant van de trein blijven hangen.

Er worden zondagavond stopbussen ingezet tussen Groningen Europapark en Assen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *