De werkzaamheden aan de A28 tussen het Julianaplein in de stad en de afrit Groningen Zuid hebben zondagmiddag opnieuw gezorgd voor vertragingen bij Qbuzz. Zaterdagmiddag was dat ook al het geval.

Routes in het zuiden van de stad waren erg druk, waarschijnlijk ook doordat FC Groningen een thuiswedstrijd speelde. De problemen ontstonden opnieuw op de lijnen die normaal de A28 gebruiken en de stadslijnen in het zuiden van de stad. Ook streeklijnen 50 en 51 ondervonden hinder. Qbuzz riep op eventueel een alternatief voor de bus te zoeken.

In het zuiden van de stad werd dit weekend een omleidingscircuit gebruikt waarbij automobilisten tegen de klok in van en naar de snelweg reden. Bussen reden hun omleiding juist in de andere richting. Maandagochtend vroeg gaat de A28 weer open en worden de omleidingen opgeheven.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *