Nog meer problemen voor treinreizigers tussen Groningen en Zwolle. Er rijden al geen treinen tussen Meppel en Groningen, donderdagavond is heel Noord-Nederland onbereikbaar geworden door een seinstoring tussen Meppel en Zwolle.

Dat betekent dat er geen reismogelijkheid per trein meer is richting Groningen en Friesland. Door een tekort aan buschauffeurs rijden er al te weinig NS-bussen tussen Groningen en Meppel. Omreizen via Leeuwarden werd als alternatief genoemd, maar dat is door de seinstoring ook niet meer mogelijk.

Er worden tussen Meppel en Zwolle vooralsnog geen bussen ingezet. De enige mogelijkheid om Groningen nu nog te bereiken met het openbaar vervoer is door het gebruik van buslijnen. Daarbij kan gekozen worden voor de streekbus tussen Meppel en Assen en een overstap op de streekbus naar Groningen. Ook kan via Emmen worden omgereisd met de trein tussen Emmen en Zwolle, waarbij de Qliner tussen Groningen en Emmen wordt gebruikt.

De seinstoring duurt naar verwachting tot ongeveer 19:45 uur.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *