Net zoals men afgelopen maandag al deed, worden komende maandag opnieuw extra bussen uit de dienstregeling geschrapt door Qbuzz in de laatste weken van het schooljaar.

Het gaat om ritten die als extra bus welke in rustige periodes mogelijk kan vervallen in de dienstregeling staan opgenomen. Het wordt de laatste weken van het schooljaar traditioneel rustiger in de bussen.

In de stad Groningen vervallen alle bussen op lijn 15 met de betreffende voetnoot in de dienstregeling. Dit geldt ook in de streekdienst voor de lijnen 43, 76 en 178. Daarnaast vervallen alle extra bussen op lijn 51.

Op lijn 14 vervalt de rit van 7:51 uur vanuit Vlagtwedde. Twee extra ritten welke deze week nog wel reden op lijn 50, vervallen alsnog komende week. Ook rijdt op lijn 66 in beide richtingen de tweede bus in de ochtend niet meer en stoppen de lijnen 107 en 109 helemaal voor de komende periode.

Bij de Qliners rijdt lijn 300 nog ieder kwartier en lijn 309 nog acht keer per uur in de spits. Tenslotte worden de vertrektijden van de schoolbussen naar het Dollard College in Woldendorp aangepast op de aangepaste schooltijden.

De aanpassingen gelden tot en met de start van de vakantiedienstregeling. Die begint op 17 juli.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *