Foto: Groningen Bereikbaar

Pendellijn 28 tussen het Hoofdstation, de binnenstad van Groningen en de Euroborg rijdt tijdens de komende wedstrijden van FC Groningen niet. Qbuzz kampt met een personeelstekort.

Door dat tekort rijdt de vervoerder in september al met minder ritten dan gebruikelijk. De afgelopen thuiswedstrijden van FC Groningen gebeurde het al vaker onaangekondigd dat er ritten op lijn 28 uitvielen, onbekend is of dat ook met een tekort aan personeel te maken had.

Nu heeft Qbuzz ervoor gekozen in ieder geval tot de winterstop, welke halverwege november begint, de FC Groningen-lijn niet te rijden. De club adviseert haar supporters op de fiets of per trein naar het stadion te komen. Daarnaast is het mogelijk met lijn 8 of lijn 178 te reizen, de eerste bus stopt op station Europapark en 178 stopt aan de Europaweg nabij parkeerplaats P3.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *