De maandagnacht en dinsdag van de herfstvakantie staan jaarlijks in het teken van de Zuidlaardermarkt. Er rijden extra bussen tijdens het evenement.

Qbuzz rijdt met vier speciale lijnen, 45 t/m 48. Lijn 45 rijdt tussen Eelde en Zuidlaren via De Punt, lijn 46 rijdt van Assen via Vries naar Zuidlaren. Deze lijnen stoppen in Zuidlaren bij de Julianalaan. Ten oosten van het dorp rijdt lijn 47 tussen Hoogezand en Zuidlaren en lijn 48 tussen Veendam en Zuidlaren via Kiel-Winderweer. Deze bussen stoppen in Zuidlaren bij de brandweerkazerne. De vier extra lijnen rijden vanaf maandagavond t/m dinsdagmiddag.

Ook Q-link 5 rijdt extra op het traject Groningen – Zuidlaren – Annen en door naar Gieten. In de Nacht van Zuidlaren en op maandagavond wordt één tot twee keer per uur extra gereden. Tijdens de Zuidlaardermarkt rijden er tussen 9:00 en 18:00 uur vier bussen per uur tussen Groningen en Annen via Zuidlaren.

Op de speciale pagina van Qbuzz staan de vertrektijden. De gebruikelijke bustarieven gelden in alle bussen, in de bus kan alleen worden betaald met pinpas en OV-chipkaart. Met een pinpas is zowel een los ticket als in- en uitchecken bij de chipkaartlezer mogelijk.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *