De NS draait sinds enkele tijd een pilot met het goedkoper aanbieden van treinkaartjes aan reizigers die minstens een dag voor hun reis een kaartje voor een rustige trein kopen. Die proef wordt uitgebreid naar de route Groningen – Utrecht.

Onder de naam NS Voordeel is de vervoerder de proef vorig jaar gestart tussen Den Haag en Eindhoven. Nu komen Groningen – Utrecht en Den Helder – Utrecht daar bij. De kortingen voor een vroegboekkaartje kunnen, afhankelijk van de trein oplopen tot zestig procent.

Zo’n kaartje is alleen online verkrijgbaar als e-ticket en alleen geldig op het vermelde traject. Het kaartje is vanaf nu beschikbaar voor alle Intercitystations tussen Groningen en Utrecht en alleen te koop als enkele reis.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *