Werk aan het spoor: bussen in plaats van treinen/ 1 minuut leestijd

Er rijden het komend weekend geen treinen tussen Groningen en Assen wegens werkzaamheden aan de bovenleiding bij Haren.

Ook worden op diverse plekken spoorstaven vervangen. Treinreizigers worden daarom per bus vervoerd tussen beide steden. Er rijden zowel stop- als snelbussen. Deze bussen stoppen bij de stations Groningen, Groningen Europapark en Assen. Bij het station in Haren komen de treinvervangende bussen niet. De bussen stoppen wel bij Haren, bij het P+R-terrein bij de A28. Tussen dit terrein en het station rijdt een aparte pendelbus.

De extra reistijd kan volgens de NS oplopen tot een half uur. Het is daarnaast niet mogelijk om fietsen mee te nemen in de bussen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *