Op de kruising tussen de Kattenhage en Turfsingel is maandag aan het einde van de ochtend een lijnbus in botsing gekomen met een voetganger.

De ambulance kwam ter plaatse om zich over het slachtoffer te ontfermen. De Turfsingel werd ondertussen afgesloten voor al het andere verkeer. Zij werden niet alleen door de politie geholpen. Medewerkers van de Inspectie Leefomgeving en Transport zagen hun ongeluk voor hun ogen gebeuren tijdens het controleren van taxi’s en hielpen mee met de afhandeling.

De politie doet onderzoek naar de toedracht. Op de locatie waar de aanrijding plaatsvond zijn vorige maand de verkeerslichten overigens uitgeschakeld en zebrapaden geplaatst. Daarnaast geldt er een maximumsnelheid van 30 kilometer per uur bij een nieuwe voorrangssituatie.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *