Lijn 85 rijdt deze week drie dagen niet van en naar Oosterwolde. Door werkzaamheden aan de weg tussen Haulerwijk en Oosterwolde kan de bus de Friese plaats niet bereiken.

Qbuzz heeft besloten lijn 85 tijdelijk naar Donkerbroek te laten reizen. Hier ontstaat dan een overstap op de lijnen 114 en 115 bij de N380. Lijn 85 krijgt haar eindpunt tijdelijk bij restaurant ‘t Witte Huis. Qbuzz vraagt reizigers tijdig bij de buschauffeur aan te geven dat men over wil stappen om de aansluiting op de Arriva-bussen te garanderen.

De omleiding geldt alleen voor de ritten van lijn 85 welke met een grote bus worden gereden. De kleine ritten in de avond tussen Leek en Oosterwolde rijdt wel van en naar Oosterwolde, via een andere omleidingsroute.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *