In december is er weer een gezellige kerstmarkt in het Duitse Leer. Met het "Retourtje Leer" van Arriva kunt u heerlijk ontspannen naar Leer reizen.

Op zaterdag 15 en 22 december rijdt er zelfs een speciale kersttrein naar Leer! Deze vertrekt om 9:20 uur vanaf station Groningen naar Leer en gaat ‘s middags om 15:23 uur weer vanuit Leer terug naar Groningen. Iedereen ontvangt in de kersttrein op de terugweg een leuke verrassing.

Het "Retourtje Leer" kost € 15,- en is te koop bij de Arriva Stores in Groningen en Leeuwarden. Op 15 en 22 december kunt u zelfs met de speciale kortingsbon gratis naar Groningen reizen om daar over te stappen op de kersttrein.

Download hier de kortingsbon

5 gedachte over “Voordelig met de kersttrein shoppen in Leer”
  1. Beste Ina,

    Het is bij ons niet bekend of er een kortingsactie komt in 2009. Echter is het hierboven genoemde ‘Retourtje Leer’ (15 euro retour Groningen – Leer) het hele jaar door te koop. Op werkdagen is het kaartje geldig vanaf 9:00 uur en in het weekend de hele dag. Het kaartje is alleen geldig als op wordt gestapt op station Groningen en met een dagstempel (afstempelen bij de NS Stempelautomaat is dus verplicht).

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *