treinvervangend

Arriva heeft de dienstregeling van de vervangende bussen naar Leer verbeterd. Vanaf vandaag rijdt er, in ieder geval tot en met volgende week vrijdag twee keer per uur een directe snelbus tussen Groningen en Leer. Daarnaast rijdt er vanaf vandaag een stopbus: van maandag tot en met zaterdag tussen Winschoten en Leer en op zondag tussen Zuidbroek en Leer.

De bussen rijden om in Leer de aansluiting op de trein naar Bremen te verbeteren. Sinds de aanvaring met de Friesenbrücke over de Ems bij Weener rijden er vervangende bussen tussen Bad Nieuweschans en Leer. Die bussen sluiten niet altijd even goed aan op de trein in Leer. Met de gewijzigde dienstregeling moet dat worden voorkomen.

De bus tussen Zuidbroek en Leer stopt niet in Scheemda. Daarvoor kan de trein worden gebruikt. De dienstregeling van de vervangende bussen staat online op www.arriva.nl.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *