Stremming bij De Punt; vervangende pendelbussen/ 1 minuut leestijd

Door werkzaamheden aan de brug in de Groningerweg tussen De Punt en Glimmen kan lijn 50 tussen Groningen en Assen geen gebruikmaken van de route tussen Glimmen en Vries. Ook het busstation in De Punt kan niet bediend worden.

Qbuzz zet tussen de haltes Centrum in Vries en het busstation in De Punt een speciale pendelbus in welke rijdt op dezelfde tijden als lijn 50. In Vries wordt aangesloten op lijn 50, in De Punt op lijn 2. Qbuzz garandeert een aansluitende overstap op beide lijnen.

Reizigers tussen De Punt en Groningen moet reizen via Vries met overstap op lijn 50, of via De Punt alwaar overgestapt kan worden op lijn 2 welke via Eelde naar Groningen rijdt.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *