Wethouders Tanja Haseloop van de gemeente Leek en Otto Huisman van de gemeente Noordenveld gaan donderdag en vrijdag de markt in Leek en Roden op om Qliners 306, 316 en 317 te promoten.

De busverbindingen tussen de beide dorpen en Groningen is al populair en van hoge kwaliteit, maar de wethouders willen nog meer mensen uit de auto. Zij zetten daarom in op promotie van het reizen per bus en fiets. Op de markten worden gratis anonieme OV-chipkaarten uitgedeeld aan mensen die bij de promotiebus op de markt een OV-chipkaart opladen. Voor een aantal van hen is het dubbel prijs; zij krijgen een gratis anonieme Chipkaart met vijf euro reissaldo.

Speciaal voor reizigers op één van de buslijnen is er een extra actie. Zij kunnen een kortingsbon downloaden van de website ontdekhetov.nl waarmee zij een op de heenweg gekocht 5-Eurokaartje gratis kunnen gebruiken als retourkaartje voor de terugreis. Deze actie loopt vanaf zaterdag.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *