Vaste gebruikers van de vroege bus die Klein Ulsda en Oudeschans met Winschoten verbindt zijn sinds maandag verrast: de bus rijdt niet meer.

Reizigersinformatie 9292OV had hun verteld dat er in plaats van een bus om half zeven iets eerder een taxi zou rijden. Dit blijkt een vergissing te zijn. De enige manier om per bus vroeg in Winschoten te komen is een fietstocht naar Bellingwolde om daar op de bus te stappen.

Krantenbezorger Melvin Ubels (17) moet hierdoor een half uur eerder opstaan. Hij baalt vooral dat hij ‘s middags ook weer met de fiets terugmoet. "Als ik in de scholierenbus zit die naar Oudeschans doorrijdt, moet ik er nu in Bellingwolde uit omdat mijn fiets daar nog staat. Terwijl ik tegen die tijd best wel moe ben…", verklaart hij tegenover het Dagblad van het Noorden.

Het OV Bureau Groningen-Drenthe bundelt deze week alle klachten over de nieuwe dienstregeling die sinds zondag is ingegaan. Hierna volgt met vervoersmaatschappij Arriva overleg over een mogelijke oplossing.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *