Twee extra versterkingsbussen vanaf maandag opgeheven/ 1 minuut leestijd

Twee van de extra versterkingsbussen die sinds de zomer van vorig jaar worden ingezet ter versterking van de treindienstregelingen worden vanaf aanstaande maandag opgeheven. Reden hiervoor is dat er een aanzienlijke verbetering wordt gezien in de dienstverlening en het aantal beschikbare zitplaatsen.

De versterkingsritten die komen te vervallen zijn:
Loppersum-Groningen CS
Vertrek station Loppersum 7:58 uur
Winsum-Groningen
Vertrek station Winsum 8:13 uur

De andere twee versterkingsritten zullen de komende tijd nog blijven rijden, zolang als nodig is. Dit gaat om de rit vanuit Loppersum om 7:28 uur en de rit vanuit Hoogezand om 7:40 uur. Deze bussen rijden van maandag t/m vrijdag. Om mee te kunnen reizen is een geldig vervoersbewijs nodig. De extra bussen worden niet tijdens schoolvakanties ingezet.

Eén reactie op “Twee extra versterkingsbussen vanaf maandag opgeheven/ 1 minuut leestijd

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *