De buschauffeurs van Arriva gaan op Koninginnedag actievoeren als Arriva niet met een hoger loonbod op tafel komt.

De vakbonden eisen een loonsverhoging van 3,5 procent voor de werknemers van Arriva, maar volgens Arriva is er geen geld voor een loonsverhoging. Daarom gaan de chauffeurs over tot actie. Ze gaan gratis openbaar vervoer aanbieden op 30 april, 1, 5, 6, 11 en 12 mei. Mocht de directie van Arriva daarna nog niet over de brug komen, dan volgen er stakingen.

Een gedachte over “Buschauffeurs in actie op Koninginnedag”
  1. Yes….gooi heel de boel maar plat!! Mijn vriend werkt bij Arriva en moet straks 75 uur per jaar meer gaan werken voor hetzelfde loon. Dus loonsverhoging is het nog minste!! Het wordt tijd dat chauffeurs van Arriva eens in actie komen, want Arriva is zwaar k*t!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *