De bonden zijn niet ingegaan op een nieuw loonbod van vervoersmaatschappijen Arriva, Connexxion en Veolia.

De werkgevers bieden hun werknemers nu een dertiende maand, bovenop het oorspronkelijke bod van 12% over drie jaar. Dat zou voor de werknemers bijna een stijging van 20% in drie jaar betekenen. Maar, in ruil voor die dertiende maand moeten wel 17 atv-dagen worden ingeleverd. Ook komt de huidige eindejaarsuitkering van 0,65 procent te vervallen.

De vervoersmaatschappijen beschuldigen de bonden nu van machtsmisbruik. Omdat de bonden nu voor de tweede keer hebben geweigerd in gesprek te gaan over een nieuw bod, zijn ze furieus. Ze vinden het teleurstellend en onredelijk dat de bonden niet in gesprek willen gaan. De vervoerders gaan zich dit weekend opnieuw buigen over de kwestie.

Klik hier om het persbericht van Arriva te lezen
Kijk ook op de homepage van Arriva

Een gedachte over “Bonden gaan niet in op nieuw loonbod”
  1. Overal te vinden, dat je met een ns voordeelbon per trein naar de 4 mijl kunt reizen, maar hoe je aan zo’n voordeelbon komt, hoe het werkt is nergens te vinden. Dus maar met de auto, dat weet ik hoe dat werkt.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *