Citybus lijn 22 moet onder andere vaker gaan rijden. Foto: Cas Klamer

Er gaan sinds vrijdag geruchten over een aantal aanpassingen binnen de dienstregeling van de bussen van Arriva in de stad Groningen.

Er zouden plannen zijn om P+R Citybus lijn 22 vanaf oktober om de vijf minuten te laten rijden vanaf Haren en Euroborg P3. Verder zijn er plannen om lijn 3 ‘s avonds, zaterdagochtends en de gehele zondag te koppelen aan lijn 7. Dan zou de route op deze tijdstippen Lewenborg – Kardinge – UMCG – Grote Markt – CS – A-kerk – Vinkhuizen – Paddepoel – Station Noord – Oosterpark – UMCG – Europapark v.v. worden. Verder zijn er nog plannen om de lijntaxidienst op lijn 5 (‘s avonds, zaterdagochtend en zondagochtend) te schrappen en weer volledig door gewone bussen te laten rijden.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *