De eerste bussen van Qbuzz zijn al in Groningen. Foto: Cas Klamer

De nieuwe vervoerder van Groningen en Drenthe, Qbuzz, komt op woensdag 9 december letterlijk naar de regio. Maar liefst tachtig nieuwe bussen van Qbuzz zullen dan in colonne naar Groningen Airport Eelde afreizen.

Als de bussen in Eelde zijn aangekomen, worden ze opgesteld op het luchthavenplatform. Hier zal dan ruimte zijn voor de presentatie van de nieuwe bussen en een fotomoment.

Voor de bijeenkomst zijn onder andere medewerkers en het algemeen bestuur van het OV-bureau Groningen Drenthe, medewerkers van fabrikant Evobus en de pers uitgenodigd. Overige mensen kunnen de foto’s volgende week op de speciale Groningen-Drenthe-site van Qbuzz vinden, www.qbuzz-gd.nl.

Een gedachte over “Qbuzz komt letterlijk Groningen en Drenthe binnen”
  1. Carina Oostwal

    Qbuzz is net nieuw in groningen en heeft even de tijd nodig misschien om wat dingen goed op orde te krijgen je moet niet gelijk met een oordeel klaar staan je moet een nieuw bedrijf ook even de kans gunnen om alles goed lopend te krijgen wat Qbuzz nu al erg goed doet

    Met vriendelijke groet Marco Buurlage

    Dit is geen persoonlijke aanval hoor enkel een tip !

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *