Inwoners van de gemeenten in Groningen en Drenthe zonder nee-nee- of nee-ja-stickers op de brievenbus ontvangen deze week een nieuwe OV-folder van het OV-bureau Groningen Drenthe.

Met de OV-folder worden bewoners van Groningen en Drenthe geattendeerd op de mogelijkheden die het openbaar vervoer bij hen in de buurt biedt. De folder bevat ondermeer een lijnennetkaart met een plattegrond met buslijnen in de gemeente. Ook de nieuwe vervoerders worden voorgesteld in de nieuwe OV-folder.

Ook bevat de OV-folder een actiebon die men kan uitknippen om vervolgens met twee personen met Eurokaartjes te reizen voor de prijs van één Eurokaartje. Deze actie geldt voor alle soorten Eurokaartjes. Hiervoor dient de bon gestempeld te worden door de chauffeur, tegelijk met de aankoop van de Eurokaartjes.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *