Vervoersmaatschappij Arriva stelt alle gedupeerden van de stakingen in het busvervoer afgelopen mei en juni schadeloos stellen. Het gaat om 8000 reizigers.

Arriva heeft besloten om de gedupeerde reizigers vrijkaartjes voor de bus te geven, omdat dit de gemakkelijkste oplossing is voor het bedrijf.

Een gedachte over “Gedupeerden staking schadeloos gesteld door Arriva”
  1. Er komt gewoon een stadslijn en een regiotram, die stadslijn gaat eerst alleen van CS naar Zernike, die regiotram komt later pas ter sprake… Is een beetje hetzelfde wat je in Utrecht en Amsterdam ziet, In amsterdam heb je in de stad gewoon stadstrams en je hebt de sneltram die naar Amstelveen gaat en dat is meer een soort pre-metrotraject. In Utrecht heb je alleen de sneltram op het moment, de stadstram gaat weer terugkomen… Kan zijn dat ze die kabelbaan later alsnog aanleggen, een beetje op de manier als die dingen in wupperthal, die baan mag zich ook metro noemen ook al zweeft ie bovengronds.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *