Vrouw raakt gewond bij aanrijding met Qliner/ 1 minuut leestijd


Foto: KvdL Fotografie

Zaterdagochtend zijn de hulpverleningsdiensten druk in touw geweest met het bevrijden van een 66-jarige vrouw uit Eelde. Zij raakte, op de busbaan over de Peizerweg, ter hoogte van de kruising met de Eemsgolaan en de Bornster Tol, in haar auto bekneld nadat zij een aanrijding had met een Qliner van Arriva.

Nadat de bus en de auto elkaar ramden, raakte de auto op de kant. Hierdoor zat de bestuurster bekneld. De brandweer heeft politie- en ambulancepersoneel geassisteerd bij het bevrijden van de vrouw. Ook de bemanning van de traumahelikopter verleende assistentie. De vrouw werd per ambulance naar het UMCG gebracht.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *