Het OV-bureau Groningen Drenthe zal onderzoek gaan doen naar eventueel op te richten scholierenlijnen tussen Veendam – Gieten – Assen vice versa en Stadskanaal – Gieten – Assen vice versa. Dit staat in de begroting van het OV-bureau Groningen Drenthe voor 2009.

De scholierenlijn tussen Veendam en Assen zal de route van lijn 10 moeten gaan rijden en zal dan lijnnummer 603 krijgen. De lijn tussen Stadskanaal en Assen zal, als de plannen doorgaan, door het leven moeten gaan als lijn 628. Ook zal het OV-bureau zich bezig gaan houden met het ontwikkelen van de dienstregeling die ingaat in december 2009, waarbij het nieuwe OV-knooppunt in Gieten in gebruik wordt genomen. Vermoedelijk zullen de twee nieuwe scholierenlijnen ook hun intrede doen in de dienstregeling die in december 2009 ingaat.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *