Het OV-bureau Groningen Drenthe gaat onderzoek doen naar nieuwe verbindingen en mogelijkheden tot uitbreiding en verbetering van het huidige nachtlijnennet. Dit meldt RTV Noord.

Sinds januari rijdt er elke zaterdagnacht een nachtbus tussen Groningen en Assen. Elke zaterdagnacht maken zo’n 350 mensen gebruik van de nieuwe nachtlijn, een fors aantal meer dan dat het OV-bureau in eerste instantie had verwacht. Vanuit de reizigers komen nu ideeën om ook nachtbussen te laten rijden vanuit Roden en Zuidlaren naar Groningen.

Het OV-bureau wil gaan onderzoeken of het mogelijk is om vanuit deze plaatsen nieuwe nachtlijnen naar Groningen in te stellen. Ook wil het OV-bureau kijken of het mogelijk is om op meerdere dagen nachtbussen te laten rijden.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *