Hans Schrikkema, directeur van het OV-bureau Groningen Drenthe zal per 1 februari aanstaande zijn functie neerleggen. Hij heeft besloten zich volledig bezig te gaan houden met zijn werkzaamheden voor de provincie Groningen.

Schrikkema zal opgevolgd worden door Drs. Jan van Selm, die op dit moment werkzaam is als hoofd Verkeer en Vervoer van de provincie Flevoland. Verder heeft hij onder andere gewerkt bij het ministerie van Verkeer en Waterstaat.

2 gedachte over “Jan van Selm nieuwe directeur OV-bureau”
  1. Als dat gebeurt, krijgt Schiphol pas goed concurrentie van vlieghaven Bremen, gister pontificaal met een dubbeldekbus aanwezig op de KEI-markt voor aanstaande eerstejaars studenten, op de Vismarkt in Groningen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *