Na Qbuzz in onze regio, raakt ook het OV-bureau Groningen Drenthe haar directeur kwijt. Jan van Selm vertrekt per 1 februari naar DOVA, een landelijk samenwerkingsverband dat zich bezighoudt met thema’s in het openbaar vervoer.

Van Selm is sinds 2009 directeur van het OV-bureau. Hij kwam toen over van de Provincie Flevoland. Daarvoor werkte hij ook voor het Ministerie van Verkeer en Waterstaat. Van Selm wil nog een nieuwe stap in zijn carriere maken, maar wel graag in het openbaar vervoer blijven werken.

DOVA is een samenwerkingsverband tussen de 14 Nederlandse decentrale OV-autoriteiten (de twaalf provincies en metropoolregio’s Amsterdam en Den Haag/Rotterdam). Het werkt aan de meest uiteenlopende thema’s van betalingen in het OV tot open data.

Het OV-bureau heeft nog geen opvolger voor Van Selm. Erwin Stoker neemt de honneurs tot het zover is waar.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *